Toimitusehdot

Voimassa 1.4.2018 alkaen

Componet - Magneettikauppa (MK Componet Oy) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat ovat arvonlisäverottomia. MK Componet Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

1. Tilaaminen

Tilaukset sähköpostitse myynti(at)componet.fi osoitteeseen. Voit myös jättää tarjouspyynnön "lähetä kysely" -lomakkeella. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilauksessa tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta.

Postiennakolla tai jälkivaatimuksella emme toimita tuotteita.

Minimitilauksen määrä on 30,00 € alv 0%.

2. Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (045-609 5293). Tilaaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan mahdollisen tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Tilaajan tulee ottaa huomioon, että tilausvahvistus voidaan tilaajan koneella tulla määritellyksi roskapostiksi.

Tilaus on voimassa kun myyjä on vahvistanut tilauksen joko sähköpostitse, tilausvahvistuksella tai puhelimitse.

3. Maksuehdot

Maksutavat; verkkolasku, ennakkolasku ja lasku (sopimusasiakkaille).

Sopimusasiakkaat; vain yritykset, yhdistykset ja yhteisöt voivat tilata MK Componet Oy:n tuotteita laskua vastaan. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite ja yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin.

Erääntyneet saatavat siirtyvät automaattisesti huomautus- ja perintäpalveluun. Magneetit ovat MK Componet Oy:n omaisuutta niin kauan kuin lasku on kokonaisuudessaan maksettu.

Ostotapahtuman jälkeen toimitamme laskun pääsääntöisesti verkkolaskuna tai sähköpostitse vain jos verkkolaskutus ei ole mahdollista. Maksuehto on määritelty laskussa erikseen. Viivästyskorko on 8%.

4. Toimitustapa ja -kulut

Lisäämme tilaukseen pakkaus- ja käsittelykulut 5,00 €/tilaus.
Postituskulut (hinnat arvonlisäverottomia)

  • Posti 14 perille toimitettuna 16,00 €/lähetys
  • Postipaketti lähimpään postiin 9,90 €/lähetys
  • Pienimmät magneetit pikkupakettina perille toimitettuna 7,90 €
  • Posti 9 (seuraavana aamuna perillä, tilaus ennen klo 12 edellisenä päivänä) 25,00 €

5. Toimitusaika

Suurin osa tuotteista heti varastossa (maksutavasta ja varastotilanteesta riippuen). Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-2 päivää, tilaustuotteille n. viikko. MK Componet Oy vahvistaa tuotteen saatavuuden. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan erikseen.

6. Vaihto- ja palautusehdot

Tilaajalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä myyjään.
Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Tilaaja vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Kulut määräytyvät Postin pakettihinnoittelun mukaisesti.

Palautusosoite:

MK Componet Oy
Rautiaisentie 2 A 1
02660 Espoo

7. Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä reklamaatio postiin.